Fresh stories


Buongiorno! Olaszul beszélő rendezőt keresünk egy projekthez, azonnali kezdéssel!
Várjuk jelentkezéseteket az umbrella@umbrella.tv email címre!
Arrivederci!
... See MoreSee Less

1 week ago

View on Facebook

The sweetest Forbes anim.cover☕️🍰🎂

Forbes Magyarország
Anya és lánya egy 100+ éves magyar márka mögött.
... See MoreSee Less

1 week ago

Forbes Magyarország

Grafikus gyakornokot keresünk egy készülő animációs film indusztriális háttereinek kifestéséhez. Ha tudsz rajzolni és magabiztosan használod a Photoshopot, szeretnéd látni a nevedet a stáblistán és szívesen eltöltenél pár hetet egy szuper csapattal zsebpénzért cserébe, küldd el a jelentkezésed a novak.kristof@umbrella.tv-re. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Grafikus gyakornokot keresünk egy készülő animációs film indusztriális háttereinek kifestéséhez. Ha tudsz rajzolni és magabiztosan használod a Photoshopot, szeretnéd látni a nevedet a stáblistán és szívesen eltöltenél pár hetet egy szuper csapattal zsebpénzért cserébe, küldd el a jelentkezésed a novak.kristof@umbrella.tv-re.

Illustration by Alexandra Bango ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Illustration by Alexandra Bango

Comment on Facebook

meno, koszonjuk

2nd roundCreative Open 2.0 – Újra várjuk a legjobb ötleteket!

Szeptember 28-án ismét megrendezzük a Creative Opent! Az elv a régi, várjuk azokat a fiatalokat, akiknek a gépén ott lapulnak a legkreatívabb, legizgalmasabb ötletek, amik már csak arra várnak, hogy a nagyközönség is láthassa őket. A verseny maga azonban változik, nem kis részben azért, mert nagy örömünkre szeptemberben az UNICEF Magyarország -
gal együttműködve várunk majd benneteket.

Ezúttal a jelentkezőktől egy öt diából álló bemutatkozó anyagot kérünk. Fontos, hogy a prezentációtokból kiderüljön:

- kik vagytok ti?
- miken dolgoztatok idáig // mik azok a projektek, amikről veletek kapcsolatban a legfontosabb szót ejteni?
- mik a jövőbeni terveitek?
- miért jelentkeztetek erre a versenyre?

Az anyagaitokat a creativeopen01@gmail.com e-mailcímre küldhetitek, a tárgymezőbe írjátok be: „Creative Open 2.0 – Versenyjelentkezés”.

A beérkezett preziket a Crative Open zsűritagjai fogják átnézni, és e-mailen értesítjük azokat, akiket várunk a szeptember 28-i megmérettetésre.

A verseny napján, reggel 9.00-kor kezdünk a Loffice Budapest Paulay Ede utcai rendezvénytermében, ahol kihirdetjük az Unicef Magyarországgal közösen megálmodott briefet, ti pedig innentől kezdve egészen 18.00-ig dolgozhattok az prezentációtokon.

Azt, hogy egy fotózott vagy forgatott anyaggal, social media kampánytervvel, szinopszissal, grafikával, vagy egy komplett kampány ötletével álltok elénk rátok bízzuk, a lényeg az, hogy innovatív és izgalmas legyen, valami olyan, amit korábban még nem láttunk.

Napközben lehetőségetek lesz arra, hogy a zsűritagokkal egyeztessetek, megmutassátok nekik mire jutottatok, kikérjétek a tanácsukat a "hogyan továbbal" kapcsolatban.

A prezentációk bemutatását este hattól kezdjük, ekkor már a zsűritagok, és a jelenlévő közönség előtt, élőben adhattok számot arról, hogy mit találtatok ki a nap folyamán.

Ezt követően kihirdetjük a verseny győztesét és azt, hogy kik nyerték el a TEDxBudapest, a Kreatív vagy éppen a FORBES Magyarország által felajánlott különdíjakat.

A jelentkezés elrajtolt, szeptember 21-ig várjuk a bemutatkozó anyagokat!

#creativeopen #mutasdazötleted #again #comminsoon #showuswhatyoudo #creativity #competition
... See MoreSee Less

3 weeks ago

2nd round
Load more